Om oss

High Competent Sweden AB är ett privatägt städföretag som startades i februari 2006. Vårt mål är att utvecklas och växa i lugn och sansad takt för att bli ett mellanstort företag.

På så sätt bevaras vår flexibilitet vilket innebär att vi snabbt kan anpassa oss efter Er, kundernas behov.
I företaget finns det mer än 15 års erfarenhet inom städ branschen.

High Competents Sweden AB erbjuder alla kunder helhetstjänster inom lokalvård och byggstädning samt kringliggande tjänster. Idag har vi kunder i hela Stockholms län, tack vare våra effektiva och prisvärda tjänster.

High Competent Sweden är ett serviceföretag med en mångårig yrkeserfarenhet inom städbranschen. Vår affärsidé går ut på att skräddarsy städprogram efter våra kunders behov där målet alltid är att arbetet utförs snabbt, effektivt och miljömedvetet. Självklart innehar Hight Competens Sweden F-skattesedel.

Specialister på byggstädning
Vi på High Competent Sweden är specialiserade på byggstädning och allt som den berörs av. Genom att samarbeta med de största aktörerna i byggbranschen har vi kunnat utveckla våra arbetsmetoder på ett sådant flexibelt sätt så att vi kan erbjuda våra kunder flexibla helhetslösningar till varje enskilt projekt.

Skräddarsydda städprogram
Självklart utför vi alla former av städning också. Skillnaden mellan oss och våra konkurrenter är att vi arbetar utifrån skräddarsydda program för varje enskild kund så att arbetsmiljön, oavsett plats och form, ska vara optimal för alla.

Kunder och referenser
Under åren har vi på High Competent Sweden samarbetat med många kunder, både stora och små företag.

Certifieringar, medlemskap och försäkring
Som specialiserat städföretag inom byggbranschen är vi medlemmar i Svenska Byggindustrier och Svenskt Näringsliv. Hela vår verksamhet är försäkrat hos Länsförsäkringar och alla våra anställda är pensionsförsäkrade i Fora.

Seriös verksamhet
Vårt företag belönat med AA (god kreditvärdighet) av Soliditet.